Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr
Van egy 10hetes franci bulldog kutyusunk,folyamatos hasmenése van,eleinte vérrel társult,ez megszünt,de a vízes hasmenésből nem bírunk kimászni!Pörgősen teltek az Ünnepek.21,22,23án állatorvosnál jártunk,injekciókat kapott,23án antibiotikumot már nem kapott,mert javult,24én délután újra hasmenés,irány 25én az Állatkórház…infúzió be,(klion,enroxil,synulox) szurikat kapott,26án ismét,27én a kliont nem kapta,tegnap(28án)újra kórház,hasmenés,betársult a hányás is.Diétás Hills konzervet kap,napi több picike adagba,fedorcat tabit(napi 1/4),és most hazaadtak klion szurit(napi 2x2ml) szájon át adagolásként
Giardiával kezelik,de nem érti az orvos se,hogy miért nem múlik el?!Oltásai rendben,de szegény kutya alig 1,5kg 🙁
Minden tőlünk telhetőt megteszünk,és nem javul,sőt valószínűleg a másik kutyánk,egy 2,5éves mopsz elkapta 🙁
Ön szerint mi is ez?
Várom válaszát
Üdvözlettel Szabó Dóra

2017.12.31

Állatorvos

Vizsgálat nélkül nehéz ebben állást foglalni, úgy hogy többorvos is látta, vizsgálta. Ha szájon át is kap gyógyszert, akkor mindenképpen hasznos lenne a Quamatel tabletta. Ezen kívül szerintem szükséges lenne egy bélsárvizsgálat is. Probiotikumot kap az állat, esetleg csersavas készítményt?

Vissza a kérdésekhez