Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Ónémet juhász jellegű 7 hónapos kutyám bal lábát ülve mindig felemeli mint akinek fáj a lába. Áttapogattam, de nem jelez fájdalmat és szalad, játszik, ugrál ilyenkor nem látszik a fájdalom. Hirtelen nagyra- óriásra nőtt, olyan mint egy felnőtt nagy kutya. De mindig éhes, felfalná a világot. Négy hónapos koráig BRIT kölyök tápot majd jelenleg BRIT és DOG CHOW junior tápot kap. Az ajánlott mennyiségek olyan kevesek,hogy előételnek sem elég, ezért felnőtt táppal egészítettem ki az adagját. Kalcium tablettát is kapott eddig. Az első jeleknél a SYNOQUIN GROWTH nevű gyógyszert adtam napi 2 szemet, javult is tőle, de most ismét emelgeti a lábát, igaz megint hízott, már megmérni sem tudom, de a 35 kg-ot biztos meghaladja. Falusi, kertes házban nagy mozgástérrel él. Mennyire csökkentsem az adagját, és mivel tudom pótolni, hogy jól is lakjon vagy legalább ne éhezzen?? Üdvözlettel. Ági

2018.01.03

Állatorvos

Kifejezetten nagytestű kölyköknek való tápot adjon a kutyának és ne kapjon kalciumot, mert prémium táp mellett erre nincs szükség. A Synoquin egy jó készítmény. Én azt javaslom, hogy vigye el a kölyköt egy ortopédiai rendelésre (www.kisallatortopedia.hu).

Vissza a kérdésekhez