Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr/nő!

2 Éves szuka terrier keverékem 2 napja sírdogál, ha ki van zárva , fülét behúzva járkál és nyüsszög. Tegnapelőtt voltunk kozmetikusnál (újnál akit mindenki dicsért) , atkát talált a fülében amit ki is szedett és mondta kezeltessük , azt is elárulta hogy eléggé fájdalmas volt neki a füléből kiszedni a szőrt emiatt. Azóta felerősödött ez a sírós dolog, nyalogatja magát, ha beegedem felfekszik a párnámra és szomorúan néz. Ha elmegyek otthonról nem sír , csak ha van otthon valaki. Én álvemhességre gondolok vagy a kozmetikus csinált valamit. Novemberben tüzelt. Mit tudnék tenni hogy ez abbamaradjon? Fizikálisan nem látok rajta semmit, kicsit nehezebben eszik , ürítése normális.

2018.01.30

Állatorvos

Vigye orvoshoz a kutyát. Mutassa meg a fülét, vizsgálják meg, hogy nem lehet-e fájdalma. Én úgy gondolom, hogy abban az esetben ha egy kutyának nem egészséges a füle, nem szerencsés, ha a kozmetikus hozzányúl. A kozmetikus biztosan nem tudta kiszedni az összes atkát, hiszen azok szabad szemmel alig látható élőlények és általában nagyon sok van belőlük. A váladékot távolíthatta el a fülből. A gyulladt fül kezelése állatorvosi feladat. A leírása alapján elsősorban én is álvemhességre gondolok, ami a viselkedésváltozást illeti, de az állatorvosi vizsgálat során erre is fény fog derülni. Az emlők ebben az időszakban megnagyobbodnak és egyes esetekben tej is termelődik bennük.

Vissza a kérdésekhez