EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr /nő !

Mit tehetek az ellen, hogy a kutyusom gyakorlatilag megeszi a játékait. Kifejezetten kutyajátékokat kap , nehezen szétszedhetőeket, de idővel mindegyik lebomlik és lenyel darabokat belőle. A székletében szoktam találni diribdarabokat . 2 éves már nem kölyök mit tehetnék ez ellen ? Lehet komoly baja ezektől ?

2018.03.11

Állatorvos

Igen, ebből lehet komoly baj, akár életet veszélyeztető bélelzáródás is. Ha kutya hány akár csak heti 1-2 alkalommal, ha rendellenes a bélsár alakja vagy állaga, ha a kutya bágyadt, levert, étvágytalan, akkor azonnal menjenek orvoshoz. A játékokat vegye el a kutyától és csak akkor adja oda, ha felügyelet mellett játszik velük.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem