EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr, Doktornő,

10 éves kistermetű kutyánk egész nap hányt.
Eleinte sárga habot hányt, sétáltatásnál evett is füvet, majd szinte egész nap nem evett semmit. Este végül megevett egy jó adag főtt csirkehúst amit csak neki főztünk, de 30 percel később kb ugyanúgy kijött az is. Tegnap tettünk fel rá egy Önöknél vásárolt bolhariasztó nyakörvet (BioSpotiX), lehet ennek ilyen mellékhatása? Sajnos a dobozát kidobtuk így nem tudom megnézni, neten se találok semmit róla.

Előre is köszönöm.

2014.09.09

Állatorvos

Nem jellemző, hogy ennél a nyakörvnél ilyen mellékhatások alakulnak ki, ennek ellenére természetesen lehet egyedi túlérzékenység. Én úgy gondolom, hogy a nyakörv és a hányás függetlenek egymástól, ennek ellenére a biztonság kedvéért néhány napra távolítsák el a készítményt. Ha a hányás nem múlik el 1 napon belül, vagy más tünetek is jelentkeznek, akkor feltétlenül keresse fel állatorvosát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem