Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
3 éves, angol-francia buldog keverék kutyusunkat, tavaly novemberben fogadtuk be menhelyről. Az állatorvos vérvételt (7000 ft) szeretne, hogy megfelelő féreghajtó legyen kiválasztva. Úgy emlékszem, hogy a novemberi orvosi vizsgálatnál simán kapott egy kis kutyacsont alakú kekszet ami a féreghajtó volt.
Én értek félre valamit?
Tisztelettel kérem válaszát, hogy szükséges-e a vérvétel, vagy vásárolhatok szaküzletben bármilyen féreghajtót? A kérdés vonatozik a bolha és kullancsirtó szerekre mert ott is igen széles az árspektrum.
Válaszát köszönöm.
Tamás

2018.07.15

Állatorvos

Szerintem állatorvosa a szívférgesség ellen is védelmet akar ajánlani, amit csak akkor lehet biztonságosan megkezdeni, ha előtte egy vérvétel segítségével kimutatják, hogy nem fertőzött-e már az állat. Ezután már elegendő havonta alkalmazni a megfelelő hatóanyag tartalmú gyógyszert. Kérdezze meg állatorvosát, hogy erről van-e szó.

Vissza a kérdésekhez