Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Van egy 13 éves ragdoll nőstény ivartalanított cicám. 2 hete hozott a kilányom mellé egy akkor 8 hetes házi kismacskát aki szintén lány. A két cica összeszoktatása folyamatban van. Az első pillanattól kezdve a ragdoll cica fúj a másikra, néha odacsap neki ha játszani szeretne a kicsi. Enni esznek együtt ha úgy hozza a sorsuk. A fürdőszobában van az alomtálcájuk és az enni inni valójuk is. Néha észrevesszük, hogy egy kanapén távol egymástól alszanak. Úgy gondoltuk össze fognak szokni De pár napja észrevettük, hbogy a cicák valamelyike én a ragdollra gondolok odapisil kanapéra, díszpárnára. Eddig ezt nem tette ( A vizelet mennyiségéből gondolok a felnőtt cicára) Mi lehet a megoldás erre? Szeretném, ha mindkettő cica ittmaradna kizárólag benti tartással. Köszönettel Krisztina

2018.07.19

Állatorvos

Sajnos ez gyakori probléma. Az idős cicák általában nem örülnek a kismacskáknak. Az idős cica jelölni kezdett…Próbálkozzanak a Feliway sprayvel és párologtatóval.

Vissza a kérdésekhez