Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Következő lenne a kérdésem. Van e gy 3 éves Palota kutyám és elég gyakran nyalja a kőrme közét. nem tudom h mi lenne a teendő vele? Meg elég gyakran vakarodzik pedig nincs benne élösködő gyógynövényes samponnal van fürdetve meg nyírva is van meg kiltix nyakőrve is van. Válaszét előre is köszönöm. Köszönettel: Erika

2018.08.22

Állatorvos

Nagyon valószínű, hogy a kutya érzékeny valamire, allergiás. Vigye orvoshoz a kutyát, hogy kiderüljön, hogy felmerül-e más betegség. Ha kiderül, hogy allergia áll a háttérben, akkor az állatorvos javasol majd diétát és tüneti kezelést. Létezik allergiateszt is, amelynek segítségével meg lehet mondani, hogy mire érzékeny az állat és ezután lehetőség van hiposzenzibiláló injekció kúrára, ami az esetek egy részében tünetmentességet, máskor csak javulást eredményez, és sajnos előfordul, hogy hatástalan.

Vissza a kérdésekhez