Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Most fogunk egy 6-8 hetes kiskutyát magunkhoz venni. Sok oldalon próbáltam utána nézni annak, hogy mikor ide jön a kiskutya, érdemes e megfürdetni. Valahol azt írták, hogy meg kell fürdetni, amikor hozzánk kerül, de valahol azt írták, hogy csak pár hét múlva érdemes. Előre is köszönöm a válaszát!

2014.08.22

Állatorvos

Szerintem csak akkor fürdesse meg a kölyköt, ha indokolt (nagyon piszkos). A kiskutyának éppen elég újdonsággal kell megismerkednie, hagyjon időt neki, hogy megnyugodjon, otthon érezze magát. Pár hét múlva is csak indokolt esetben fürdesse  a kölyköt, ha tiszta rendes helyről kerül Önökhöz, akkor egyáltalán nem biztos, hogy szükség van rá.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem