Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
3 hónapja van nálam egy egy éves yorki kan kutyus. Amikor izgalomban van, másik kutyát lát, akkor remeg. Az utóbbi napokban egyre többször lehet észrevenni rajta, hogy remeg, olyankor is, amikor látszólag nem érte semmilyen behatás. Nem fél, nem fázik, nem lát másik kutyát. Néha látszik is rajta, hogy remeg, néha csak akkor lehet érezni ha megfogom. Amúgy vidám, nem beteg, étvágya jó, sokat játszik., tehát betegségre semmi nem utal. Más yorkis gazdáktól hallottam, hogy a remegés a yorkiknál “mellékhatás”, mert gyakran remegnek. Önnek mi a véleménye, én aggódom túl a dolgokat, mint újdonsült gazdi? Köszönöm szépen a válaszát előre is. Tisztelettel: V. Éva

2013.06.01

Állatorvos
A kistestű kutyák valóban gyakran remegnek anélkül, hogy bármi bajuk lenne. A leírása alapján nem valószínű, hogy a kutya beteg lenne. Ha a remegés rohamszerűen jelentkezik, akkor mindenképpen vizsgáltassák ki a kutyát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem