Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr, Doktor Nő!
Ma a telkemen találtam egy tenyérben elférő kis sünit. Gyengének tűnt, kicsit tompának. Adtam neki inni, és a cicám nedves eledeléből, aztán figyeltem mi lesz vele. Átment ugyan a szomszéd kertbe, de ott is csak üldögélt az aljnövényzetbe. Mivel a szomszédék kutyások, nem hagytam ott, elhoztam haza. érdeklődni szeretnék ön szerint mi lenne számára a legjobb megoldás. Erősítsem fel, és aztán engedjük szabadon, vagy esetleg megtartsuk? Azt is olvastam, hogy az állatkertbe le lehet adni. Ott azután mi történik vele? Egyáltalán milyen körülmények között tartható, mivel etethető? Szeretném a segítségét kérni. Hasmenés estén főtt rizst lehet e az ételbe keverni? Előre is köszönöm a segítségét!
Angyal Andrea

2014.08.30

Állatorvos

A sünök védett állatok, ezért csak addig szabad otthonunkban tartani őket, amíg meg nem erősödnek. Mindenképpen mutassa meg az állatot állatorvosnak (olyannak, aki foglalkozik sünökkel). Szerintem jó megoldás az Állatkertbe vinni a sünit, mert ott is látja állatorvos. Ha az állatkertbe viszi a sünit, akkor is szabadon fogják engedni ha felkészült rá. A süninek prémium minőségű kiscicáknak való tápot (pl.: Royal canin, Hill’s) kell adni, ezt kiegészíthetjük különböző állatkereskedésben is kapható rovarral pl.: gyászbogárlárva, lisztkukac,tücsök és tojással, főtt csirkehússal. Van egy alapítvány, akik sünik mentésével foglalkoznak (www.sunbarat.hu), velük is felveheti a kapcsolatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem