Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! 3,5 éves mopsz kutyámnak súlyos tüdőgyulladása van,állítólag attól,hogy félrenyelt.Az orvos azt mondta,hogy olyan csúnya a kutyám tüdeje mint egy öreg rákos kutyának.4 napja reggel és este hordom infúzióra és injekcióra,de egyenlőre semmit sem javult.Reggelre mindig belázasodik és étvágya sincs,mikor hazajövünk az orvostól a kezelés után,akkor bír enni egy keveset.Van esély arra,hogy meggyógyul a kutyám? És a félrenyelt étel a tüdőlebenyéből,hogy tud távozni? A fehérvérsejt 35,7 Köszönöm szépen válaszát.

2012.11.18

Állatorvos
A kórjóslat a folyamat kiterjedségétől függ. Sajnos előfordul, hogy a kutya vérmérgezést kap (sepsis). Sokszor akár 3-4 hetes antibiotikumos kezelésre, nyálkaoldókra, hörgőtágítókra, esetleg endoszkóp segítségével történő leszívásra van szükség. A tartalom a nyirokrendszer útján tud lassan távozni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem