EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Kiskutyám – palotapincsi-mopsz keverék – 16 éves. Korához képest jó állapotban van. Azonban már hónapok óta rengeteg vizet iszik, és ennek okán sokszor pisil. A nyári melegben elfogadhatónak tartottam; ezért nem is aggodalmaskodtam. A helyzet azonban nem változott, ezért kérdezem: lehetséges-e hogy egy kutya cukorbeteg legyen? Megjegyzem, a kutyus epilepsziás, amit évekkel ezelőtt már megállapított az orvos. Szerencsére az utóbbi egy évben csupán egy enyhébb rohama volt. (Jó percben mondjam…) Mely vizsgálatokat javasolja Ön? Gondolok hasi ultrahangra, vagy vérvételre. Feleslegesen nem akarom “kínoztatni”, már a korára és az alapbetegségére tekintettel is.

Válaszát és tanácsá/i/t előre is nagyon köszönöm.

Tisztelettel: Kovács Ágnes

2014.12.14

Állatorvos
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem