Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Kérdésem a következő: kistermetű westie kutyám pár napja furcsán kezdett viselkedni, Nyugodt, vagy alvó állapotból hirtelen felugrik, néha nyüszít, és a farka tövéhez kapkod, majd azt szaglássza. Teljesen úgy viselkedik, mintha valami megcsípné. A farka tövénél már egy helyen ki is tépte a szőrt, ahol nagyon apró fehér dudurt látni, illetve nagyon apró fekete pöttyökket, mintha a szörtüsző fekete lenne. Én bőr alatti féregre gyanakszom. Leetséges lehet annak ellenére, hogy rendszeresen féreghajtózom, a forest nyakörv mellett rendszeresen kap kullancs és bolha elleni cseppeket is? Mit javasol? Mit tegyek?
Köszönöm megtisztelő válaszát.
Barabás Éva

2014.12.31

Állatorvos

Vigye orvoshoz a kutyát és ellenőriztesse a bűzmirigyeket. Meg kell vizsgálni a kutya bőrét, hogy felmerül -e a bőrférgesség gyanúja. Allergia is okozhat erős viszketést.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem