Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! 5 hónapos törpenyúlunk tegnap és ma este is elkezdett remegni, de egy idő után abbahagyta. Azt szeretném kérdezni, hogy ez mitől lehet? Válaszát előre is köszönöm!

2011.05.26

Állatorvos
Ha a nyuszi a remegésen kívüli időben jókedvű, jó étvágyú, nem tüsszög, nincs hasmenése, akkor lehet, hogy félelemről van szó. A remegés sokféle betegség tünete is lehet, amit sajnos vizsgálat nélkül nem lehet megállapítani. A remegés is sokféle lehet (eszméletvesztéssel, egyensúlyzavarral stb.). Azt javaslom, hogy ha eddig nem remegett a nyuszi és ezt a tünetet csak néhány napja produkálja, akkor inkább vigye állatorvosi vizsgálatra az állatot.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem