Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon fontos kérdésem lenne Önhöz szobacicámmal kapcsolatosan. A család kedvence, Matyi már nem fiatal, immáron emberi számítással 9 éves. Kiskorában ivartalanítva lett, azóta nem volt semmilyen betegsége, játékos, táplálkozása kiegyensúlyozott, szobatiszta.
A probléma fél éve kezdődött, amikor az egyik szemén elkezdtek foltok megjelenni. Azonban ez nem múlt el, sőt, egyre jobban elterjed a szemén. Nem gennyedzik, nincs hályog sem gyulladás, étvágya jó, viselkedése nem változott. Abban kérném segítségét, hogy Ön szerint milyen problémával állunk szemben? Talán csak a “korral jár”? Nem szeretnénk, ha bármi rossz is történne, ne adj Isten szervi problémára utalna.

Bár legpontosabb választ nyilvánvalóan egy vérvétel oldana meg, azonban amennyiben nem szükségszerű nem tennénk ki ilyen idős macskát ennek a folyamatnak, hisz nem tudjuk milyen hatással lenne rá.

Várom mielőbbi válaszát!

Üdvözlettel

Mátyás gazdái

u.i.: amennyiben lehetséges, egy Ön által megadott e-mail címre tudok képeket csatolni a cicám szeméről.

2015.04.02

Állatorvos

A szivárványhártya elváltozásai lehetnek önálló szembetegségek tünetei, de utalhatnak egyéb belgyógyászati betegségre is. Azt javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szemész állatorvossal, (ajánlom például Dr. Szakmáry Katalint) és beszéljék meg a teendőket. A doktornő tudomásom szerint szívesen fogadja a képeket is a vizsgálat előtt.

Vissza a kérdésekhez