EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Van egy hat hónapos kan bullterrierünk, két hete észrevettük, hogy sántít a kutya. Nem tudjuk mi tévők legyünk, mert nem minden nap tapasztaljuk vagy egyik pillanatban sántít a másikban pedig már nem. Ma például nem sántított, délután játszottunk vele, utána megpihent és azóta ismét sántít. (játék közben nem látható) Gondoltunk arra is, hogy hirtelen nagyot nőtt, de már egy kicsit aggódunk. Kíváncsiak lennénk a véleményére. Előre is köszönjük!

2015.04.09

Állatorvos

Egy növekedésben lévő kutya sántaságát mindig nagyon komolyan kell venni. Ha a sántaság pihentetésre és néhány napos fájdalomcsillapító kúra hatására nem javul, vagy újra visszatér, akkor feltétlenül szükséges röntgen felvételt készíteni az érintett végtagról. Vannak olyan fiatalkori sérülések, örökletes betegségek, amelyek nem járnak feltétlenül nagyon súlyos sántasággal, de fontos, hogy időben ellátásra kerüljenek. Keressen fel egy ortopédiában jártas állatorvost (választhat például a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagjai közül).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem