Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 2 hónapos kiscicám aki kint született az udvarban, de én szobamacskának szeretném őt nevelni. Rajta kívül van az anyamacska és az 1 éves kölyke aki tavaly született és ő is lány. Maga szerint milyen márkájú termékeket adjak, neki? Először csak nedves eledellel etessem? És mikor lehet a kiscicát kiivartalanítani? Mert ő egy kandúr cica, és nem szeretném ha minden bútort megjelölne mint a kinti macskák, és egyébként is azt mondják hogy ha ki van ivartalanítva akkor nyugodtabb a macska. Maga milyen fekhelyet tanácsol a cicusnak? És mennyibe kerülnek kb. az oltások és a vizsgálatok, mert én megnéztem a neten de mindenütt különböző árakat írtak nagy eltérésekkel.

2015.05.28

Állatorvos

Két hónapos cicának már nyugodtan adhat száraztápot és konzervet is. Bármelyik prémium kölyöktáp megfelel (pl.: Select Gold Babycat, Real Nature Kitten, Premiere Kitten, Royal Canin Kitten stb..). A kandúrokat 7 hónapos koruk körül legkésőbb már mindenképpen tanácsos ivartalanítani, illetve ha előbb kezd jelölgetni, akkor azonnal. Rengeteg féle fekhely van, mindegyiket kedvelik a cicák, nézzen körül a honlapon. A cicák nagyon szeretik a kuckókat és az olyan fekhelyet, amit magaslatra tesznek. Azért lát különböző árakat, mert nincsenek fix tarifák, az árakat a rendelők szabják meg.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem