Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr / nő !
Tengerimalacot szeretnék tartani de nem tudom mennyibe kerülne egy tengerimalac. Két lányt szeretnék, ugye azok nem vesznek össze? És mekkora ketrecet ajánlana nekik?

2015.07.10

Állatorvos

Két nőstény vagy egy nőstény és egy ivartalanított hím általában problémamentesen tarthatóak együtt. Két tengerimalacot minimum 100×50 cm-es ketrecben kell tartani, de egy ketrec soha nem lehet túl nagy, ezért ha lehetősége van rá, akkor vásárolja meg a legnagyobb ketrecet, amire lehetősége van. Nagyon jó, ha biztonságos körülmények között szabadon is sétálhatnak majd a malackák. Tengerimalacot sokféle áron beszerezhet, attól függően, hogy állatkereskedésben vagy tenyésztőtől vásárolja-e az állatokat. Meggondolhatja azt is, hogy mentett malacokat fogad örökbe. Keresse fel a Magyar Tengerimalac-védő Egyesületet, ha ez a megoldás is érdekli.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem