Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
A tegnapi nap folyamán, éjfél előtt a kb 1 éves macskám egy kölyköt fialt.Már délután 2 óra körül beindult a szülés.Ma dél körül megint elkezdett neki valami magzatvíz szerűség folyni, mintha megint elkezdene szülni.A hasa elég nagy még mindig, mintha lenne benne még benne kismacska.A kicsi jól van, de az anya magától nem eszik és nem iszik.Fecskendővel adtunk neki egy kevés tejet, és úgy szívesen megitta.Már ebben az évben egyszer lehetett terhes, de elvetélt.Mi baja lehet?Szükséges orvoshoz menni?

2015.08.11

Állatorvos

Ilyenkor sürgősen orvoshoz kell fordulni. Ha elpusztult kölyök van a cicában, az egy életet veszélyeztető állapot.  Az, hogy a cica nem eszik és nem iszik, azt jelenti, hogy valami nagyon nincs rendben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem