Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! 6hónapos cane corso ( kb 30 kog) ehet felnőtt tápot? Porcépítőt kapna hozzá. Állatorvos javasolta, azt mondta, az ilyen nagytestű kutyáknál ez jobban beválik,mert nem nől olyan hirtelen, jobb az izületeinek és a csontjainak. Szeretném tudni, mi erről a véleménye? Köszönöm a válaszát!

2013.05.13

Állatorvos
Szerintem a prémium kategóriás száraztápokból (pl.: Royal Canin, Hill's, Eukanuba, Select Gold, Real Nature, Purina ProPlan, Happy Dog) mindig a kutya korának megfelelőt kell adni. Ezeknek a tápoknak vannak olyan változatai, amelyeket kifejezetten nagytestű kölyköknek fejlesztettek ki, speciálisan szem előtt tartva az Ő igényeiket. Ha a kutya orvosa az Önök esetében úgy látja, hogy ettől el kell térni, akkor dönthetnek nyilván másképp.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem