Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor Úr /Nő!
Nemrég a 10 hónapos keverék kutyusom meggyógyult a lyme kórból. Gyakori magas lázas állapotok, ( gyakran 41 fok) izületi fájdalmak,teljes elesettség jellemezte az utolsó hónapokat. Hónapokig tartó antibiotikumos kezelés mellett is , gyakran visszaesett. Az utolsó ilyen magas lázas ,mozdulni alig tudó állapotnál labort csináltak neki, és a lyme kórból gyógyultnak nyilvánították. Viszont kiderült hogy emellett egy autoimmun eredetű sokizületi gyulladásban szenved. Másfajta gyógyszereket kapott, (dalacin, ketofen, prednisolon). Mellette adom neki a Vetri DMG immunderősítőt, amit már hónapok óta kap. Érdeklődnék hogy mivel ez egy autoimmun betegség, nem teszek -e rosszat vele, ha immunerősítőt adok neki, ugyanis utánaolvasva ezen betegségnek, gyakran még az immungyengítő szereket javasolták. Válaszát előre is köszönöm!

2015.11.12

Állatorvos

A Vetri-DMG valóban nem a legjobb választás, hiszen ebben az esetben nem az immunrendszer erősítése a cél. Én inkább más táplálékkiegészítőt javasolnék, olyasmit, mint például a BiogenicPET.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem