Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Ur/Nő
Más jellegü kérdésem lenne, ahol én élek nagyon sok a róka, folyó parton erdős részen bejárnak a mezőre illetve az uton a lakás előtt is. a kutya le van oltva veszettség ellen nem nagyon engedjük ki, csak séta alkalmával. Van egy 3 éves unokám aki kint biciklizik az uton ahol éjjel róka járt, a kislány még néha cumizik, és ez volt a gond kiesett a kezéből a cumi az utra én megmostam folyóviz alatt és utána használta, azt kérdezném igy is elkaphat e valamit a rókáktól.Köszönettel Ilona

2015.11.15

Állatorvos

Szerencsésebb, ha a cumit ilyenkor kifőzik. Ennek ellenére szerintem egészen minimális az esélye annak, hogy a cumi pont egy olyan rókaürülékbe esett, amelyik pont féregpetéket tartalmazott. Elméleti lehetősége van annak, hogy a kicsi elkap ilyen módon valamit, de fedetlen homokozóban, vagy kertben is fertőződhet, vagy a tömegközlekedési eszközökön stb. Figyeljen arra amennyire egy ilyen korú gyereknél ez lehetséges, hogy csak akkor nyúljon a szájába, amikor kezet mosott, esetleg a sétákra hordjon magával egy üveg vizet és szappant, hogy meg tudja mosni a gyerek kezét, amikor eszik stb. Ne aggódjon ezen, élvezzék a természet közelségét!

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem