Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/nö!
Hat éve él a pincémben a Mici cica. Évente rendesen megkapja az oltást, félévenkint féreghajtót és Stronghold bolhairtót. Tehát az ellátása gondolom rendben van. A cica nem bolhás. Két hónapja, amikor a pincébe lementem hogy etessem, nem jött be csak nyávogott az ablakban. Én pedig azt vettem észre hogy bolha szállt a lábamra, nem egy, több. Neostomozán oldattal permeteztem be az egész területet úgy hogy nedves legyen. Háromszor ismételtem és nem volt elég eredményes. A cicámnak több esze van mint nekem, mert mióta bolhás a pince nem megy be. Jön a hideg idő benn kellene neki enni adni, de ő csak a plafon alatt fűtéscsövekig hajlandó bejönni.
Kérem a tanácsát hogy van-e valami hatékonyabb pincefertőtlenítő. A Sronghold megvédi a cicát a bolhától, ilyen permetezőszer nincs?
Köszönettel kérem válaszát.
Gabriella

2015.11.26

Állatorvos

A Stronghold cseppeket havonta kell alkalmazni. Sajnos egy pince bolhairtása nem kis feladat, hiszen a bolhák bármelyik zugban lehetnek akár nagy számban is. Addig, amíg nem tud alaposan kitakarítani, kiporszívózni, felmosni, addig szinte lehetetlen megszabadulni a bolháktól. A környezeti bolhairtók közül nagyon jó szer az Insecticid 2000. Esetleg egy élősködőirtó céget lehetne felkeresni, hogy tudnak-e ilyesmiben segíteni (olyan cég, amelyik a házakban a csótány és hangyairtást is végzik).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem