Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!

Német spiccem van. 5 napja nem eszik, bágyadt, lóg a farka, mintha inogna is, bár megy. Látni rajta, hogy valami nincs rendben. 3 napja jött először hozzá állatorvos, aki először azt mondta, valószínűleg gerincprobléma, ellenben meg sem vizsgálta. Adott neki szurit és kész. Azóta minden nap eljött, adott szurit, vizsgálat nélkül, bár most már azt mondja, valószínűleg kullancsfertőzés. A vizeletét sajnos nem tudtam megfigyelni, mert sötéttel érek haza. Hányni nem hányt. Érdeklődni szeretnék, hogy mit tegyek, vigyem el őt másik állatorvoshoz, attól félek, éhen hal, hiszen 5 nap alatt épp csak egy kevés tejet sikerült beleerőltetni.

Köszönettel:

2015.12.18

Állatorvos

Sürgősen vigye orvoshoz az állatot! Az alkalmazott kezelés ezek szerint nem hatékony, a leírás alapján az állat nagyon súlyos, akár életveszélyes állapotban van. Vizsgálatok nélkül itt már nem lehet továbblépni. Öt nap nagyon hossszú idő. Ha egy kullancsfertőzést nem kezelnek, akkor az végzetes vesekárosodást okoz. Előrehaladott állapotban infúziós kezelés szükséges mindenképpen.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem