Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelt doktor úr vagy hölgy kérdessem kutya szőre nem nő mit lehet tenni második kérdésem létezik vitamin igyenzio vagy hogy lehet pótolni vitaminhiányt
harmadik kérdésem sok szél van benn amikor fingig a kor ugrik egyet ez normális erő koszom választ

2015.12.30

Állatorvos

A szőrhiánynak számos oka lehet, így vizsgálat nélkül nem lehet erre a kérdésre válaszolni. Vigye orvoshoz az állatot. Számos vitaminkészítmény létezik, de a megfelelő termék kiválasztásához szükség lenne annak ismeretére, hogy mi okozza a problémát. Például ha hormonális probléma álla szőrhiány hátterében, akkor azt nem fogja megoldani egy vitaminkúra. Ha sok bélgáz termelődik, annak az az oka, hogy a kutya nem emészti megfelelően a tápot, amit kap. Érdemes tápot váltani (lehetőleg prémium minőségűt). Az, hogy a kutya felugrik, amikor ürülnek a gázok, önmagában nem probléma, ha nem jelez közben fájdalmat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem