Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
A macskánk fülén kezd egyre nagyobb lenni a seb, ami eddig be hegesedett, de mostmár nem. Az elején csak a bőr vált le a füléről, de később ki is sebesedett. Akkor azt hittük, hogy csak összeveszett egy másik macskával. Majd arra gyanakodtunk, hogy rühesség, ezért vettünk neki Advocate cseppegtető oldatot.
Most már attól félünk, hogy a seb beér a hallójáratba.
A cica füléről megpróbálok egy képet belinkelni: http://kepfeltoltes.hu/160113/20160113_081911_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Segítségét előre is köszönöm!
Köszönettel:
Renáta

2016.01.15

Állatorvos

Sürgősen vigye orvoshoz a macskát. Ha egy seb nem gyógyul, akkor annak mindig oka van. Mintát kell venni a területről. Sajnos felmerülhet az is, hogy daganattal állunk szemben. Le kell tisztítani a területet (akár bódításban), és meg kell nézni, hogy mi van a felrakódott váladék alapjában. Ez nem olyasmi, amit otthon el tudnak korrekt módon látni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem