Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném a segítségét kérni abban,hogy ideiglenesen befogadtam egy 7 hónapos Csivava-tacskó keverék kiskutyát aki epilepsziás gyógyszeres kezelés alatt áll ami azt jelenti hogy Sevenalettát kap reggel felet este háromnegyedet és Kepprát 0,4ml napi háromszor.Mióta nálunk van egy hónapja egy nap volt két rohama valószínű a tüzelés miatt mert aznap kezdett tüzelni.
Abban szeretném a segítségét kérni hogy van nekünk egy saját kutyusunk egy Mini Csivava az érdekelne hogy ezeknek a roham oknak a látványa és az ő betegsége milyen hatással vannak a saját kiskutyánk lelkivilágára,és egy esetleges roham esetén ha véletlen nem vagyunk itthon válhat e agresszivvá a kutyus és bánthatja e őt.
Azért érdekelne mert nagyon megszerettük a kutyust és megfordult a fejemben az örökbefogadás gondolata a végső döntés előtt tájékozódni szeretnék arról hogy az örökbefogadással nem e teszem tönkre a saját kiskutyáknak a lelkét.
Segítségét előre is köszönöm.
Üdvözlettel:Urbán Erika

2016.01.27

Állatorvos

Nem árt lelkileg a kutyájának ezzel. Ahhoz, hogy korrekt választ kapjon arra, hogy az epilepsziás kutya viselkedése milyen lesz, ahhoz fontos lenne tisztázni, hogy a görcsrohamok hátterében nem áll-e valamilyen szervi elváltozás. Ha például vízfejűség van a háttérben, akkor az az idő előrehaladtával súlyosbodhat olyan módon, hogy akár viselkedészavart, agressziót is okoz…Ha nincsen szervi elváltozás, “csupán” az ismeretlen oktanú epilepszia, akkor kevésbé valószínű, hogy ilyen jellegű problémák lépnek fel. Az Epilepsziás Kutyákért Alapítvány állatorvosaitól sok hasznos információ birtokába juthat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem