Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!

Van egy aranyos kis kutyusunk, Panka, egy foxterrier.

Azzal kezdődött a baj, hogy egyre rosszabb volt a kedélyállapota, majd elkezdett hányni, öklendezni, ezért elvittük állatorvoshoz. A röntgen nem mutatott semmi, ezért felvágták. Annyit sikerült megállapítani, hogy nincs/vagy alig van bélműködése, és gyulladás van. Ezt követően napokig infúzión keresztül sok gyógyszert kapott, de csak egyre gyengébb lett. Nem tudták megmondani mitől lehet, mentünk másik állatorvosokhoz, de ők sem tudtak ezzel mit kezdeni, mivel a vérképe rendben van, nincs láza, szeme jó. Viszont egyre gyengébb, keveset mozog, magától nem eszik, és egyre kevesebbet iszik. Annyira borzalmas érzés tehetetlenül nézni egy családtagunk szenvedését, így már bármivel megpróbálkozok, hátha valaki csak tud segíteni 🙁

Esetleg van vmi ötletük?

Köszönöm válaszukat!!!

2016.04.01

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nagyon nehéz mit mondani az állat vizsgálata, a laborleletek , a rtg-ek, ultrahangok nélkül. A hányás , gyengeség számos betegség velejárója lehet. Esetleg keressenek fel egy GASTROENTEROLOGUS állatorvost (pl Állatorvosi Egyetem),  részletesebb vizsgálatokkal meg tudja mondani mi a baja a kutyusnak és kezelést is javasol.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem