EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!
Shih-tzu szuka kutyánk 5 éves és kb 2 éve vakaródzik. Két állatorvos látta már, de semmi elváltozást nem tapasztaltak nála. Anti allergén tápot kap. Az orvos napi fél Prednisolon tablettát javasolt. Viszont ez a gyógyszer erős szteroid készítmény. Merre keresgéljük a problémát? Nem szeretnénk, ha a kedvencünknek komolyabb baja legyen!
Szép napot kívánok!

2016.07.06

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha valóban allergiás,akkor kiegészítő kezelésekkel még lehet próbálkozni. Vannak különféle antihisztaminok, amik működhetnek, Allermyl sampon, Dermilén olaj, ezek használata mind egyedi javulást jelent, de legtöbb esetben nagy javulás érhető el, és csökkenthető a szteroid adagja. Volt más kivizsgálás is? Bőrkaparék stb. Ha nem volt meg a teljes protokoll, javaslom, hogy menjenek el egy bőrgyógyász szakorvoshoz, aki segíteni tud.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem