EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Az lenne a kérdésem, hogy van egy 1,5 éves bolognese kutyusom. És rokonságban pedig egy cica aki 1 éves. És egy kicsit félünk…
A kutyusomnak meg van minden oltása, féregtelenítve van, de a cicának semmiféle oltása nincs (lakásban tartott, nem viszik ki soha).
Tehát a kérdésem az lenne, hogy vihetjük e a cicához, vagy inkább ne mert elkaphat tőle valamit? Ettől félünk és ebben nem vagyunk biztosak, nem merjük el vinni hozzájuk, ezért mindig otthon marad szegénykém egyedül 🙁

A választ előre köszönöm: Szabina

2016.07.28

Állatorvos

Kedves Szabina!

Nyugodtan vihetik magukkal, ha az önök kutyája rendszeresen oltott és féreghajtott, nem lehet a cicától baja (gondolom külső parazita ellenes szer van rajta).

A féreghajtásra azért jó lenne , ha a cicánál is figyelnének, mert ez a kórság sajnos az emberre is veszélyes lehet.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem