Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!Ne haragudjon,hogy ezzel a kérdéssel kapcsolatban zavarom.Kislányomat egy horvát szigeten a kézfején megharapta egy helyi,gazdával rendelkező hat éves kutyus.Két fog nyom látszódott,de nem vérzett, karcolás szerű volt a sérülés.A 6 éves kutyus eddig 3-szor volt oltva,legutóbb idén június elején (az oltási könyv a kezemben van).
Mivel a kutya állatorvos által nem megfigyelhető,viszont oltott volt,nagyon tanácstalan vagyok.Kb.10 napja történt az eset,eddig nem oltattam.
Mennyi lehet az esélye a kutyusnak,aki egyébként elég ingerlékeny típus volt,a veszettségre?A Rabikal oltóanyagot kapta 2 évente.
Köszönöm.

2016.08.21

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nagyjából semmi esély, hogy veszett legyen a  kutya, ha tényleg megkapta az oltásokat,pláne, ha nem történt valódi sérülés. De annak lehetőségét, hogy kell- e oltatni a gyereket vagy nem, azt egy orvossal azért vitassa meg.

Üdv

Vissza a kérdésekhez