Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor-úr! A 8 éves chihuahua fajtájú kutyám , három napja füvet eszik és remegve hány.Ez ellen mit tudnánk tenni?Vigyük el állatorvoshoz? Nagy baja van?

2013.05.24

Állatorvos
Ha a kutya 3 napja hány, akkor ne késlekedjenek, vigyék orvoshoz. Az orvos tud olyan gyógyszereket adni (hányáscsillapító, gyomor nyálkahártya védő, esetleg antibiotikum) amelyek enyhítik, megszüntetik a tüneteket. Nagyon fontos a diéta is: egyszerre csak kis mennyiségű pépes, langyos étel (pl.: rizs+hús+főtt répa, natúr joghurt). Ha a hányás nem szűnik meg, akkor kivizsgálás szükséges, mert számos betegség tünete lehet (pl.: idegentest, daganat, gyomorgyulladás, veseelégtelenség, májbetegség, hasnyálmirigy gyulladás stb.)
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem