EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelt doktor ur a cicánk benti házi cica.sohasem megy ki.másfél éves fiú.ivartalanitva van.a boltokban kapható nedves cicaételt kapja reggel és este.szokott szárazat is kapni,de azt már kevesebbet.az a problémám,hogy kb.1-2 havonta van,hogy kihányja az ételt,hőem.se van,étvágya nincs vizet iszik.az orvosnál ilyenkor kap egy inj.ót és kész.gyógyult.mi lehet a baja?

2012.05.15

Állatorvos
Fontos lenne tudni, hogy milyen injekciót kap ilyenkor a cica. Vizsgálat nélkül erre kérdésre nem lehet válaszolni. Beszélje meg állatorvosával, hogy mire gyanakszik, milyen betegségre kezeli ilyenkor a macskát. Érdemes lehetne egy vérvizsgálatot végezni akkor, amikor a cica lázas (esetleg macskaleucosis, macska-AIDS, Fertőző hashártyagyulladás szűrés, belgyógyászati profil, vérkép). Érdemes figyelmet fordítani a rendszeres parazitaellenes kezelésre is.
Gondolják végig, hogy esetleg mi változik az állat étrendjében amikor a tünetek jelentkeznek. Nézzék meg a szobanövényeket, hogy nem rágcsálja-e őket a cica.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem