Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr! A cicánknak száraz a talpa, de nem tudjuk, miért. Ő egy szobacica, 3 éves és ivartalanított nőstény. Annyi biztos, hogy nem lázas, mert jó a közérzete, viszon ez a probléma állandó, már egy ideje aggaszt minket.

2012.01.30

Állatorvos
Vigye el ezzel a problémával egy bőrgyógyászati szakrendelésre a macskát (pl.: Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi kar, Dr. Tarpataki Noémi). Sajnos sokszor a bőrproblémák hátterében belgyógyászati betegségek is állhatnak, ezért valószínűleg vérvizsgálatra is szükség lehet, esetleg mintát is lehet venni az elváltozott területről. A talppárnákon lévő elváltozás autoimmun betegség jele is lehet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem