EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr! A kandur macskám egy éves és szeretném meg kérdezni öntöl ha nincsen bene féreg akor is adhatok neki be féregtelenítöt? Meg a cicám nem eszi a föt kaját csak a szárazkaját mi lehet az oka? A hust se eszi meg csak le nyalja a szaptot róla ha nem eszi a föt kaját akor valamibaja van? Köszönöm önnek hogy ad nekem tanácsokat! Tiszteletel Renáta

2012.04.23

Állatorvos
Enyhe fokú férgességnek nincsenek tünetei, ezért szükséges rutinszerűen féreghajtó kezelést alkalmazni. Nagyon helyesen teszi, ha látható tünetek észlelése nélkül is ad féreghajtót a cicának. Az a legjobb, ha 3-4 havonta elvégzi ezt a kezelést. Nem okoz semmi problémát, ha a kezelés idejében nem volt férges az állat.
Ha cica megeszi a teljes értékű száraztápot, akkor minden tápanyagot megkap amire szüksége van. A cicák hajlamosak arra, hogy csak azt a táplálékot fogadják el, amihez kicsi koruk óta hozzászoktak. Új táplálékot nehezen fogadnak el. Ha a megszokott táplálékot jó étvággyal elfogyasztja, akkor nem hiszem, hogy beteg lenne a cica.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem