Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr! A kidobot kis kutya visza jöt hozám atol aki be fogata most megint én etetem meg itatom a nyakárol a szíjat le vetem mert már szoros volt neki a kutya nagyon ragazkodik hozám és a kapunk elöt van kint gazdit nem találok neki sajnos de a szomszédok már szoltak hogy a kutya este ugat meg vonyit kérem adjon nekem tanácsot hogy mit tegyek? De én ugyan ugy adok neki kaját meg vizet is köszönöm önek a tanácsát! Tisztelettel Renáta én meg nem tudom el nézni ha egy állat éhezik meg szomjazik! Kérem önt hogy adjon nekem tanácsot hogy mit tegyek? Nagyon szépen köszönöm önek a tanácsát! Be fogadni sajna nem tudom! Mert már van kutyám szeretnék neki egy jó gazdit! De it nálunk senkinek se kel sajnos! Pedig hüséges kutya! Meg hálás is! Én ugy látom hogy palota pincsi keverék

2012.05.22

Állatorvos
Keresse fel a lakhelyéhez legközelebbi menhelyet és kérdezze meg, hogy tudnának-e segíteni. Ha helyhiány miatt nem is tudják fogadni, akkor is segíthetnek a gazdakeresésben. Jó lenne egy fényképet készíteni a kutyáról és feltenni az internetre gazdakereső portálokra. Ha úgyis minden nap eteti a kutyát, akkor akár lehetne ideiglenes befogadója is, amíg nem találnak Neki gazdát. Felkereshet telefonon nagyobb menhelyeket is (pl.: Noé Állatotthon, Lelenc, Elek-Ágh Állatmenhely, Rex). Mindegyik menhelynek van honlapja az interneten.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem