Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr.

A következő a dilemmám: alkalmas e a kutyám arra, hgy kertben tartsam, vagy sem. Befogadtunk egy most kb 6 hónapos kutyust, leginkább Parson terriernek néz ki, de nem vagyok biztos benne, hogy fajtiszta. Közép termetű, rövid szőrű, hosszú lábú, fehér alapon barna foltos kutyus. Ami aggaszt, az, hogy a pocakja alja szinte szőrtelen, a belső combján nagyon puha kis szőr van, átléstszik a rózsaszin bőre. Mivel nem nagy bundás kutya, félek, hogy megfázik a kertben. Bent tartani a házban azért macerás, mert van két benti macskám, 12 és 7 évesek, nem hinném, hogy össze lehet őket szoktatni.
Köszönettel/Judit

2013.05.18

Állatorvos
Megfelelően szigetelt, szélvédett kutyaházzal szinte minden kutyát lehet kint tartani. Ha a kutya sokat tölt a szabadban, akkor télre valószínűleg dúsabb lesz a bundája. Ha nagyon hideg van, akkor megfontolandó, hogy a lakás egyik részébe beengedjék a kutyát, ahol nem zavarja a macskákat. Ha több állatot tartanak együtt, akkor mindegyiknek kell kompromisszumokat kötni... Megoldás lehet, ha egy garázsba vagy fészerbe be tud menni a kutya.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem