Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! A kutyám mindig megszökik. Az lektromos nyakörv jó? Ön mit ajánl?

2013.03.14

Állatorvos
Próbálja úgy megerősíteni a kerítést, hogy a kutya ne tudjon elmenni. A villanypásztor is hasznos lehet. Az elektromos nyakörvvel ezt a problémát nem tudja megoldani, mert azt Ön működteti és gondolom nem akkor szökik el a kutya amikor Ön látja. Az elektromos nyakörv nem jó dolog, hanem bizonyos esetekben végső megoldás. Használható például arra, hogy bizonyos rossz szokásokat megszűntessünk (ha már minden más módszer kudarcot vallott). Ilyen rossz szokás pl.: folyamatos ugatás, ásás, földön talált dolgok felevése. A nyakörvvel úgy lehet büntetni a kutyát, hogy Ő nem tudja, hogy a gazda jelen van, tehát a rossz dolgot nem vele, hanem a nemkívánt cselekedettel köti össze.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem