Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! A kutyámat becsöpögtettem ADVANTIX-szel este (8 körül) másnap 6-kor erős hóesésben sétáltunk. Vajon fel tudott szívódni 10 óra alatt vagy meg kell ismételni. Előre is köszönöm válaszát.

2013.01.15

Állatorvos
Nem szerencsés, hogy a kutya vizes lett. A legjobb hatás akkor érhető el, ha a készítmény felhelyezése után legalább 48 órán át nem lesz a kutya bundája nagyon nedves (kis eső és hó nem számít ami nem áztatja át az állat bundáját). Ennek ellenére most nem javaslom, hogy ismételje a kezelést, hiszen fagyos idők vannak, ilyenkor nincsenek kullancsok. Ha több napos enyhülés van, akkor ismételje a kezelést. Most semmiképpen ne várjon egy hónapot az új kezelésig, legkésőbb 3 hét múlva tegyen rá új cseppet. A hatóanyag egy része biztosan felszívódott így is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem