EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr! A kutyámnak hiába adok játékot szét rágja aszt is kis kora uta bent alszik a lakásba hogyan tudom öt ki szoktatni a házába?és hogy tudom öt leszoktatni aról hogy ha fel ugrik akor ne csipjenbelém? Nagy testü kutyám van de nem akar szot fogadni mit tegyek? Köszönöm ha segít! Renáta

2012.04.19

Állatorvos
Adjon a kutyának alaposan megfőtt nem szilánkosan törő csontot (pl.: marhalábszár), vagy nagyméretű műcsontot. Ezeket nyugodtan rágcsálhatja. A házába fokozatosan lehet kiszoktatni. Először csak néhány órára hagyja kint a kertben. Etesse kint a kutyát (esetleg a házában), hogy jó élmények kapcsolódjanak hozzá. A házba tegyen olyan pokrócot, amelyen az Ön szaga van, vagy olyat, amelyen a kutya korábban aludt.
A kutyának nem csak csipkedni nem szabadna, hanem felugrálni sem. Ezt mindig tiltani kell és el kell őt löknie magától. Szerintem el kellene vinnie a kutyát iskolába, ahol megtanítják Önnek lépésről lépésre, hogy hogyan kell tanítani, fegyelmezni a kutyát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem