Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr! A lány kutyák mikor kezdenek el tüzelni? Az én lány kutyám 9 honapos és tegnaptól ugy vetem észre mintha egy kicsit féres volt neki ez baj? Legyen szives nekem tanácsot adni! Ha 9 honapos kutya már kezd tüzelni? Elöre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel Renáta! Ja meg a kobinált oltást még nem kapta meg mert az állatorvosunk nem jöt el pedig szoltam neki 2 is a jövöhonapba be lehet neki adatni? Vagy ebe a honapba adasam be neki?

2012.05.10

Állatorvos
A kutyák általában fél éves és egy éves kor között kezdenek tüzelni. A 9 hónapos kor teljesen normális időpont az első ivarzás szempontjából. Tüzeléskor teljesen normális dolog, hogy az első időszakban véres jellegű váladék ürül, majd kissé barnássá válik. A kutya nyugodtan megkaphatja ebben a hónapban is és jövő hónapban is a kombinált oltását. Nyilván jobb lenne minél előbb, hogy a védettség is hamarabb kialakuljon.
Vissza a kérdésekhez