Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy van egy 2 éves kandúr cicám, aki a napokban alig kap levegőt, nagyon sokat köhög, egész nap alszik, nem megy sehova, szemei be vannak gyulladva. Ha felemelem nagyot nyávog, nem is eszik egyáltalán semmit már 2 napja, de persze fecskendezek be neki tejet. Orvoshoz még nem tudtuk elvinni, mert szabadságon van, de persze elvisszük még a mai nap folyamán egy másik városba állatorvoshoz. Mit tehetek a cica érdekében, ha tüdőgyulladása van? Válaszát előre is köszönöm.

2011.08.23

Állatorvos
A leírás alapján a macska súlyosan beteg. Ebben az esetben sajnos a legtöbb amit tehet, hogy amilyen hamar csak lehet elviszi állatorvoshoz a macskát, aki a vizsgálat alapján megállapítja, hogy milyen betegség áll a tünetek hátterében és célzottan kezeli azt.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem