Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy van egy 17 hónapos szuka kutyám, az első tüzelése 11 hónapos korában, majd 14, utána 17 hónapos korában volt, vagyis három havonta. Szeretném megtudni, hogy ez egészséges-e, mivel most szeretnénk bepároztatni. Tisztelettel várom válaszát.

2011.03.25

Állatorvos
A szukák tüzelésének gyakorisága eltérő lehet, de a három havonta tüzelés azért gyakori. Előfordul, hogy az első tüzelések még nem szabályosak. Fontos tudni azt is, hogy nem minden véres hüvelyfolyás tüzelés. Már az első tüzelés után is kialakulhat gennyes méhgyulladás (pyometra). Azt javaslom, hogy keressen fel egy szaporodásbiológiai szakrendelést.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem