Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Egy 7 hónapos Golden Retriever kutyám van és 2-3 alkalommal adunk neki enni és nem sokat de mindig gyorsan eszi meg.Mostanság meg alig akar felállni és mindig fekszik . Ez a túlzottan gyors evéstől van vagy más a problémája ( vitaminokat adtam neki) otthon kezeljem vagy vigyem el orvoshoz ? Köszönöm előre is a válaszát!

2013.01.15

Állatorvos
Semmiképpen ne kezelje a kutyát otthon, hanem forduljon ortopédiában jártas állatorvoshoz, aki tud röntgen felvételt készíteni. Ha egy fiatal kutya csak fekszik, az komoly fájdalmat jelez. Ha teljesértékű kölyöktáppal eteti az állatot, akkor vitamin kiegészítésre nincsen szükség, akár még árthat is a túlzott vitamin és ásványi anyag bevitel (akár okozhatja az Ön által leírt tünetet is). A golden retriverek különösen hajlamosak az izületi megbetegedésekre, ezért a növekedés időszakában fokozott odafigyelést igényelnek.
Vissza a kérdésekhez