Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! Egy pár tengerimalacom van, egy évesek, de a fiú nem mutat érdeklődést, nem udvarol a kislánynak, inkább verekednek. Mi lehet az oka? Köszönöm válaszát.

2011.03.09

Állatorvos
Biztos benne, hogy az állatok különböző neműek? Természetesen minden malacnak más a jelleme, lehet, hogy a két állat összeférhetetlen. Fontos, hogy kellően nagy helyük legyen és legyen benne megfelelő búvóhely, hogy a malacok konfliktus esetén elhúzódhassanak egymástól. Ha hosszabb ideje csak verekszenek, akkor érdemes egy időre külön tenni őket, majd semleges helyen felügyelet mellett próbálkozni az összeszoktatással. Utána meg lehet próbálni, hogy azonos ketrecbe teszik őket, de egy ráccsal elválasztják a malacokat egymástól. Ha a két állat így sem jön ki egymással, akkor úgy gondolom, hogy nem kell erőltetni a dolgot, érdemes új párt találni mindkét állatnak, és az új malaccal kell megpróbálni fokozatosan összeszoktatni őket.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem