EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor Úr ! Hoszúszőrű tengeri malacot kaptam, megfürdette, hullik a szőre vakaródzik, mos kaptam még egy kicsit, meleg miatt a kertbe vannak fenyőfa alatt,pontosan étkeznek,a szép rózsaszin bőre olyan mintha barnulna kissé és hullik a szőre vakaródzik, neomagnolos vizbe megfürdethetem?

2012.07.08

Állatorvos
Neomagnolos vízbe ne fürdesse meg az állatot. Ha korábban megfürdette, akkor lehet, hogy az Ön által használt sampon okozza a bőrproblémákat. Rühatkákkal történő fertőzés is állhat a vakarózás hátterében, akkor viszont parazitaellenes kezelésre van szüksége az állatnak. Vigye orvoshoz a malackát és a diagnózis birtokában kezeljék.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem