Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Kissé tapasztalatlan gazda vagyok és ezért szeretném a tanácsát kérni. Most már 7 hetes tacskó gazdája vagyok 11 napja, és azt olvastam, hogy egy ilyen pici kölyöknek adhatok napi 3-4x enni. Először aggasztott, hogy miután adtam neki ételt egyből nagy pocija lett (pókhasa), ezáltal kicsit eldeformálódott teste, de ezt annak tudtam be, hogy még pici és a teste így reagál. Hallottam, hogy a pókhas férgességre is utalhat. Kérem világosítson fel a tünetekről és a kezelésekről! Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát.

2011.10.09

Állatorvos
Egy ilyen kicsi kutyát valóban naponta négyszer kell etetni, majd fél éves korától már elég a napi két etetés is. Az természetes dolog, hogy a kiskutya pocakja egy bizonyos mértékig kikerekedik. Nem szerencsés viszont, ha egyszerre túl sokat ad a kicsinek és a hasa extrém módon kitelik. A pókhasat valóban okozhatja bélférgesség, ha féreghajtót ad a kiskutyának, akkor kiderül, hogy fennáll-e ez a probléma.
Vissza a kérdésekhez