Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Korábban írtam Önnek kutyám láb remegéséről. Elvittem Állatorvoshoz,és csináltak labort májat mutatta ki. Doktor úr azt mondja máj daganata van,ez okozhatja a lábremegést? Ez ellen lehet tenni valamit?

2013.05.08

Állatorvos
A májbetegségeknek lehetnek idegrendszeri tünetei is, de általában csak súlyos esetben. Ha a kutya jó étvágyú, jókedvű, nem sárgult be, jó kondíciója van, akkor szerintem a lábremegést nem ez okozza. Ilyenkor célszerű idegrendszert támogató vitaminokat, táplálékkiegészítőket adni (Milgamma, Dyna Lode). A májdaganat biztosan csak hasi ultrahang vizsgálattal mutatható ki. Sajnos a májdaganat gyógyíthatatlan betegség. Csak tüneti kezelés lehetséges. Ha rosszul van a kutya, akkor lehet infúziós kezelést alkalmazni. Ezen kívül diétás táplálás és májvédő gyógyszerek alkalmazása szükséges. Léteznek daganatos állatok számára vitaminok, táplálékkiegészítők is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem