Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! mennyi eledelt kéne adnom az ívartalanitott mopx kutyámnak hogy ne hízzon most a napi adagja 120gr és így is 9kg .Válaszát köszönöm!

2013.02.23

Állatorvos
Erre így nem lehet választ adni. Az adag függ attól, milyen tápot eszik a kutya és egyedi eltérések is vannak a táplálékigény szempontjából akárcsak az embereknél. Elsőként a tápon feltüntetett adag az irányadó, de ez csak tájékoztató jellegű, el lehet térni tőle. Azt javaslom, hogy vásároljon ivartalanított vagy túlsúlyos állatoknak való tápot és etesse azzal az adagolási útmutató szerint. Ha így sem fogy le, akkor vegye vissza az adagot a 3/4-ére. Fontos a megfelelő mennyiségű mozgás és az, hogy ne nassoljon.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem